Kako izklopiti samodejno predvajanje Netflixa za predoglede napovednikov

Zakaj lahko zaupate

- Netflix ima funkcijo samodejnega predvajanja za predoglede, ki je lahko nekoliko nadležna. Funkcijo je mogoče izklopiti, tako da lahko brskate po storitvi brez zagona napovednika vsakič, ko se ustavite pri filmu.

Tukaj je, kaj je samodejno predvajanje Netflix in kako ga izklopiti.

Kaj je samodejno predvajanje Netflix?

Ko odprete Netflix, se prikaže domači zaslon z vrsticami in lahko takoj začnete brskati po filmih in oddajah, ki so na voljo. Medtem ko iščete, se napovedniki ali predogledi vsega, kar si oglejte, začnejo predvajati takoj, ko se ustavite - tudi za trenutek.





Čeprav je to lahko priročno, je lahko tudi nadležno, ko preprosto poskušate najti kaj za ogled. To je privzeta funkcija v Netflixu vsaj od leta 2014, vendar obstaja možnost, da jo izklopite, če se vam zdi dražilno.

Z drugimi besedami, med navigacijo po domačem zaslonu Netflix in drugih delih storitve lahko ustavite predvajanje posnetkov.



Kako izklopiti samodejno predvajanje Netflix

Če želite onemogočiti funkcijo samodejnega predvajanja Netflix, sledite tem korakom:

  1. Odjavite se in se nato prijavite v svoj račun Netflix prek spletnega brskalnika.
  2. V kotu izberite svojo fotografijo profila.
  3. Pojdite na Upravljanje profilov.
  4. Izberite profil.
  5. Pod imenom profila, jezikom in starševskim nadzorom so možnosti samodejnega predvajanja.
  6. Počistite polje »Samodejno predvajanje naslednje epizode v seriji na vseh napravah«.
  7. Počistite polje »Predogledi samodejnega predvajanja med brskanjem po vseh napravah«.
  8. Uporabite spremembe, nato se odjavite in se znova prijavite v Netflix.

Ta sprememba bi morala začeti veljati v vseh napravah, ki jih uporabljate za ogled Netflixa.

Opomba: Če naredite šesti korak, boste preprečili, da bi Netflix samodejno zagnal naslednjo epizodo med pretočnim predvajanjem, česar morda ne želite storiti.



Zanimivi Članki